print

Corona VirusWe zullen u op deze website op de hoogte houden over Corona (COVID-19). Wilt u meer weten over de Corona (COVID-19) vaccinaties van Huisartsenpraktijk de Fontein, zie dan de volgende link naar onze pagina: vaccinaties.

Zie ook onderstaande externe websites voor meer informatie.

RIVM: Veelgestelde vragen griepprik, pneumokokkenprik en COVID-19
RIVM: Vragen en achtergronden (COVID 19)
Thuisarts.nl over COVID-19
Rijksoverheid: Vaccinatie tegen het coronavirus


DD 29 november 2021: volgende maatregelen zijn nog steeds van toepassing:
Wij zijn ons bewust dat er mensen zijn, die er heel ziek van kunnen worden, of die gevolgen aan deze ziekte over kunnen houden of die er aan kunnen overlijden. Daarom willen wij binnen onze praktijk doen wat we kunnen, om besmetting binnen de praktijk te voorkomen en toch de nodige zorg aan u te leveren. Als u andere dan corona achtige gezondheidsklachten heeft, overleg dan ook met de assistente wat te doen, ook deze gezondheidsklachten kunnen belangrijk zijn.

Nieuw is:
- Wij vragen u in de praktijk een mondkapje te dragen.
- Als uw gezondheid dat toelaat en u coronaklachten heeft, dan liever dat u zich eerst laat testen en daarna op de praktijk komt, overlegt u zo nodig met ons.
- Een coronatest wordt bij ons door 1 van ons buiten afgenomen.

Voor de rest blijft de huidige werkwijze hetzelfde, doch weer strikter:
- Graag zoveel mogelijk 1,5 m afstand houden, graag handen desinfecteren.
- Gaat u alstublieft de praktijk binnen bij de deur waar u moet zijn: of bij wachtkamer 1, of bij wachtkamer 2, of bij de balie, zie hieronder.
- Graag maximaal 1 persoon tegelijk bij de balie, alwaar plexiglas is aangebracht
- In de wachtkamers zijn plexiglas schermen tussen de zitplekken en er is desinfectans. Door de extra wachtkamer is het mogelijk niet meer dan 2-3 personen maximaal tegelijk in de wachtkamers te hebben.
- Na elke patiƫnt wordt weer tafel, en deurklinken van gebruikte deuren gedesinfecteerd. Ook tijdens het spreekuur houdt huisarts of assistente zoveel mogelijk afstand en draagt minimaal een medisch mondkapje en schort om u te beschermen. Voor en na elke aanraking van huisarts of assistente wordt of handschoenen gewisseld of handen gedesinfecteerd. Gebruikte instrumenten, zoals stethoscoop, worden na elk gebruik gedesinfecteerd.
- Beveiligd videobellen, of foto's opsturen blijven opties, als u dat prettiger vindt.

We blijven ons uiterste best doen om alles soepel te laten lopen, doch zijn ons bewust dat dat in deze situatie misschien niet altijd lukt. Mocht u dat treffen dan hopen wij dat u dat bespreekt met ons, zodat we kunnen kijken wat we kunnen aanpassen.


DD 7 juli 2020: Ondanks de corona wordt alle zorg bij uw huisartsenpraktijk al weer een paar weken geleverd. We hebben hier allemaal hard voor gewerkt.

Nieuw is:
1. Wilt u als u een afspraak gemaakt heeft in het portaal, op de gemaakte afspraak klikken om te zien in welke wachtkamer u verwacht wordt.
2. Wilt u ten tijde van de afspraak graag op de intercom bij de juiste wachtkamer drukken, zodat de assistente de deur open doet. Als u goed gedrukt heeft zal de intercom tegen u praten.

DD 22 juni 2020: Het is sinds kort mogelijk bij ons, via certe, de antistoffen tegen corona in het bloed te laten bepalen. Doch de interpretatie van de uitslag is nog lastig. Zo is het nog niet duidelijk of het hebben van antistoffen beschermd tegen een tweede corona en ook niet of iedereen die corona heeft gehad antistoffen maakt.

DD 01 juni 2020: Er zijn nu 3 mogelijke ingangen voor u:
-U bereikt de balie door buiten de gele pijlen vanaf de voordeur te volgen om het pand heen. NB: De balie is niet meer bereikbaar vanaf de voordeur. Bent u slecht ter been, drukt u dan op de intercom bij de voordeur. De assistente komt naar de voordeur toe om u te helpen.
-Wachtkamer 1 is de oude wachtkamer, bereikbaar via de voordeur, net zo als vroeger.
-Wachtkamer 2 is de nieuwe wachtkamer, bereikbaar door buiten de rode pijlen te volgen vanaf de voordeur.

Bij de balie is een deurbel. Als de baliedeur dicht is, kunt u aanbellen. Zodra het kan zal de assistente de deur openen. Het is de bedoeling dat er maximaal 1 persoon bij de balie binnen staat. Als u even moet wachten, graag uw begrip.

huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website