print

Corona Viruscorona virus


DD 7 juli 2020: Ondanks de corona wordt alle zorg bij uw huisartsenpraktijk al weer een paar weken geleverd. We hebben hier allemaal hard voor gewerkt. Nu kan ook het patiënten portaal weer gebruikt worden:

Ivm corona was het tijdelijk niet mogelijk afspraken te maken met uw account op het patiënten portaal. (middels de zorgonline app of middels inloggen via onze website/pharmeon.) Daarnaast hebben onze agenda’s een update gehad, waardoor bleek, door jullie feedback (bedankt!), dat nog steeds afspraken maken niet mogelijk was via dit portaal. Inmiddels is alles hersteld. U kunt nu weer afspraken maken, chronische continu gebruikte medicatie daar bestellen en berichten sturen aan alle medewerkers.

Nieuw is:
1. Wilt u als u een afspraak gemaakt heeft in het portaal, op de gemaakte afspraak klikken om te zien in welke wachtkamer u verwacht wordt.
2. Wilt u ten tijde van de afspraak graag op de intercom bij de juiste wachtkamer drukken, zodat de assistente de deur open doet. Als u goed gedrukt heeft zal de intercom tegen u praten.


DD 22 juni 2020: Het is sinds kort mogelijk bij ons, via certe, de antistoffen tegen corona in het bloed te laten bepalen. Doch de interpretatie van de uitslag is nog lastig. Zo is het nog niet duidelijk of het hebben van antistoffen beschermd tegen een tweede corona en ook niet of iedereen die corona heeft gehad antistoffen maakt.

DD 01 juni 2020: We gaan voorzichtig de spreekuren weer uitbreiden. Om de 1,5 m te handhaven is de praktijk verbouwd. Er is een wachtkamer bijgekomen en de balie is van buiten bereikbaar. De balie is voorzien van plexiglas. Bent u slecht ter been , dan hoeft u om de balie te bereiken, niet om het pand heen te lopen. Dan kunt u net als vroeger bij de voordeur terecht. Graag dat u bij de voordeur op de intercom drukt, de assistente komt dan naar u toe.

Er zijn nu 3 mogelijke ingangen voor u:
-U bereikt de balie door buiten de gele pijlen vanaf de voordeur te volgen om het pand heen. NB: De balie is niet meer bereikbaar vanaf de voordeur. Bent u slecht ter been, drukt u dan op de intercom bij de voordeur. De assistente komt naar de voordeur toe om u te helpen.
-Wachtkamer 1 is de oude wachtkamer, bereikbaar via de voordeur, net zo als vroeger.
-Wachtkamer 2 is de nieuwe wachtkamer, bereikbaar door buiten de rode pijlen te volgen vanaf de voordeur.

Als u een afspraak maakt wordt u vertelt in welke wachtkamer u verwacht wordt. Alle deuren moeten voorlopig door de assistente voor u geopend worden. Bij wachtkamer 1 en wachtkamer 2 is een intercom. Drukt u alstublieft op deze intercom, de assistente zal de deur voor u openen, mits er voldoende plek is in de wachtkamer.

Bij de balie is een deurbel. Als de baliedeur dicht is, kunt u aanbellen. Zodra het kan zal de assistente de deur openen. Het is de bedoeling dat er maximaal 1 persoon bij de balie binnen staat. Als u even moet wachten, graag uw begrip.

We hebben ons best gedaan zo 3 stromen te creëren, zodat we weer zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn. Uiteraard moeten ook wij kijken hoe dit verloopt en zo nodig kan een en ander aangepast worden. Heeft u ideeën dan horen wij het graag.

DD 15 maart: Beste mensen bij deze een bericht van de huisartsen van HAP De Fontein. Allereerst kunt u hieronder de advies paginas ten aanzien van het corona virus van het rivm en thuisarts.nl raadplegen.
RIVM over het corona virus
Thuisarts over het corona virus
Aan de huisartsen is zondag 15 maart geadviseerd om zorg wat niet vandaag hoeft, uit te stellen. Het doel hierbij is om zo zoveel mogelijk fysiek contact tussen mensen te voorkomen en tevens zorg van de huisarts voor zieke mensen mogelijk te maken.

Als u luchtwegklachten heeft:
Als u ouder bent dan 70 of een verminderde weerstand heeft of u heeft ernstige klachten belt u dan de huisartsenpraktijk. Kom niet op de praktijk. Stuur ook geen andere mensen naar de praktijk. De huisarts komt dan langs met beschermingsmiddelen aan.

Als u jonger bent dan 70, en verder gezond bent en milde klachten heeft, ziek dan uit, contact met de huisarts is niet nodig. NB ook jonge mensen kunnen ernstig ziek worden, neem het serieus en bij verminderde weerstand of ernstige klachten wel de huisarts bellen.

Als u zich afvraagt of u bepaalde afspraken wel of niet moet nakomen, is ons advies niet doen. Als het er op aan komt kan eigenlijk alles wel uitgesteld worden, als levens in het geding zijn.

Wij zullen samen met alle medewerkers van huisartsenpraktijk De Fontein alles op alles zetten, om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen en te behandelen. Gr huisartsen Jeroen Bruijns en Carla Knap

huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website