print

Corona Viruscorona virus


dd 19 maart 2020 update:
We willen ook Zetstra Bouw heel erg bedanken voor de mondkapjes, vandaag door hen bezorgd. Zetstra is onze ondersteuning voor alle klusjes in en om de praktijk. Namens al onze patienten: heel erg bedankt.

DD 18 maart een nieuwe update:
We hebben van 3 verschillende mensen mondkapjes gekregen. We zijn hier erg blij mee en willen jullie heel erg bedanken. Tevens hebben we veel steunbetuigingen gekregen wat ons veel goed doet. Er is veel begrip dat veel zorg uitgesteld wordt, bedankt. We zien dat iedereen zijn best doet om bij te dragen.

Vooralsnog is ons doel, om mensen met luchtwegklachten, met beschermingsmiddelen aan bij hen thuis te bezoeken, om zoveel mogelijk fysiek contact van mensen te voorkomen. Voor als het echt moet zijn we bezig de achterste spreekkamer, die u vanaf buiten kunt bereiken, in te richten voor mensen, met luchtwegklachten, die gezien moeten worden. Doch kom niet voor lichte klachten, om contact met mensen te blijven voorkomen. Als we u daar zullen zien, zullen we ruime tijd tussen patiƫnten plannen. Wacht u dan buiten tot u opgehaald wordt en houdt 2 meter afstand tot iedereen. U hoort dan waar u buiten kunt wachten. Ook dan zullen wij beschermingsmiddelen aan hebben.

DD 15 maart:
Beste mensen bij deze een bericht van de huisartsen van HAP De Fontein.

Allereerst kunt u hieronder de advies paginas ten aanzien van het corona virus van het rivm en thuisarts.nl raadplegen.

RIVM over het corona virus
Thuisarts over het corona virus

We willen iedereen de komende weken heel veel wijsheid en sterkte wensen.Velen van u hebben we afgelopen vrijdag 13 maart al persoonlijk, vaak telefonisch gesproken.

Aan de huisartsen is zondag 15 maart geadviseerd om zorg wat niet vandaag hoeft, uit te stellen. Het doel hierbij is om zo zoveel mogelijk fysiek contact tussen mensen te voorkomen en tevens zorg van de huisarts voor zieke mensen mogelijk te maken.

De controles voor DM, COPD, ASTMA, en hart en vaatziekten en boezemfibrilleren worden uitgesteld. Als u dit leest en een afspraak heeft tussen nu en 6 april, dan hoeft u niet te komen, u wordt na 6 april of later weer opgeroepen. Nb Alleen controles worden uitgesteld. Als u klachten heeft graag de huisartsenpraktijk bellen. Verder is de huisartsen geadviseerd om u zoveel mogelijk telefonisch te helpen en u niet op de praktijk te laten komen. Als u een afspraak heeft bij de psychologe, kom dan niet. De psychologe zal u op het afgesproken tijdstip bellen.

Als u luchtwegklachten heeft:
Als u ouder bent dan 70 of een verminderde weerstand heeft of u heeft ernstige klachten belt u dan de huisartsenpraktijk. Kom niet op de praktijk. Stuur ook geen andere mensen naar de praktijk. De huisarts komt dan langs met beschermingsmiddelen aan.

Als u jonger bent dan 70, en verder gezond bent en milde klachten heeft, ziek dan uit, contact met de huisarts is niet nodig. NB ook jonge mensen kunnen ernstig ziek worden, neem het serieus en bij verminderde weerstand of ernstige klachten wel de huisarts bellen.

Als u uw reis heeft moeten afzeggen en u wilt een briefje van ons voor de eventuele annulering, kunt u dat briefje aanvragen liefst via onze website. Zo nodig maakt u een account aan op de website en dan kunt u met ons mailen. Uiteraard kunnen wij niet aangeven of u de kosten terug krijgt, daar gaan wij niet over.

Als u zich afvraagt of u bepaalde afspraken wel of niet moet nakomen, is ons advies niet doen. Als het er op aan komt kan eigenlijk alles wel uitgesteld worden, als levens in het geding zijn.

Zorgt u verder goed voor u zelf en uw naasten, isoleer jezelf of je gezin en leef zo gezond mogelijk: op tijd naar bed, gezond eten en voldoende ontspanning en rust, zodat uw weerstand zo optimaal mogelijk is.

Wij zullen samen met alle medewerkers van huisartsenpraktijk De Fontein alles op alles zetten, om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen en te behandelen.

Gr huisartsen Jeroen Bruijns en Carla Knap

huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website