print

De diëtistedietiste de fontein

Mijn naam is Jeanine Berg en ik ben in 2015 afgestudeerd als diëtist. De HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik aan de Hanze Hogeschool in Groningen gevolgd. Vanaf 2016 heb ik mijn kennis in de praktijk mogen brengen als diëtiste binnen Previtas. Mijn werkgebied ligt verspreid door de provincie Groningen; namelijk Hoogezand, Siddeburen, Blijham, Paterswolde en meerdere locaties in de stad Groningen.

Het werk als diëtist is ontzettend veelzijdig en doe ik nu al een aantal jaar met veel plezier. Mijn interesses en specialisaties liggen in de begeleiding van cliënten met Diabetes Mellitus, hart- en vaatziekten, bariatrie en ondervoeding/oncologie. In 2019 heb ik de post-HBO opleiding Voeding en Diabetes gevolgd om mij hier verder in te specialiseren.

Hoe gaat de individuele begeleiding door mij in zijn werk? Tijdens het intakegesprek zal ik uw huidige voedingspatroon met u doornemen, zodat ik een persoonlijk voedingsadvies voor u kan opstellen. Hierbij houd ik rekening met uw voorkeuren en uw (woon/werk) situatie. Naast mijn werk als diëtist ben ik werkzaam geweest in de horeca en heb ik gezien hoe lastig het is om de juiste keuzes te maken. Een advies op maat maken vind ik een belangrijk aspect van mijn vak. Maar ook dat eten lekker en gezellig moet kunnen zijn. Deze aspecten neem ik altijd mee tijdens de behandeling.

Wanneer naar de diëtist?
De diëtist is een specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. U kunt een afspraak maken wanneer u om medische redenen een advies nodig heeft zoals bijvoorbeeld bij:

  • Overgewicht
  • Ondergewicht
  • Diabetes (suikerziekte)
  • COPD (longziekte)
  • Jicht
  • Oncologie (kanker)
  • Begeleiding bij het FODMAP-beperkte dieet die effectief is bij klachten van het prikkelbare darmsyndroom (Martini Ziekenhuis)
  • Risicofactoren hart en vaat ziekten (verhoogde bloeddruk en/of cholesterol)
  • Sport
  • Kinderen met overgewicht of ondergewicht


U kunt een afspraak maken via de assistente van uw huisarts door ons te bellen (contact), of ONLINE via de volgende link: Online afspraak maken bij de diëtiste

U kunt de diëtiste rechtstreeks bellen:
tel:0619891331

U kunt de diëtiste rechtstreeks mailen:Of een contact formulier invullen via de volgende website:
www.previtas.nl/contact - (zie deze website ook voor meer informatie)

Met vriendelijke groet,
Jeanine Berg
Diëtiste Previtas Nederland B.V.
Telefonisch bereikbaar op tel:0619891331
Werkzaam op maandag, dinsdag (even weken), woensdag, donderdag en vrijdag


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website