print

De diëtiste

dietiste de fontein

Mijn naam is Marjolijn Lantman-Gommers en ik ben sinds 2007 werkzaam als diëtiste. Mijn HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Sinds 2007 heb ik diverse banen als diëtiste gehad, zo heb ik onder andere in Nijmegen bij een thuiszorg organisatie gewerkt, heb ik in loondienst in verschillende diëtistenpraktijken gewerkt en werk ik momenteel in het Martini ziekenhuis (op de FODMaP poli en op de klinische afdeling Interne geneeskunde). In september 2014 heb ik Voedingsadviesbureau Die-eet&zo opgericht.

Het werk als diëtiste doe ik nu al jaren met veel plezier. Ik heb ervaring in zowel individuele begeleiding als in begeleiding in groepsverband. Ook heb ik een aantal keer voor de klas gestaan als gastdocent Voeding op diverse scholen. Een belangrijk onderdeel van mijn werk als diëtiste is het psychologische aspect, daarom heb ik de opleiding ‘Inleiding in de gezondheidspsychologie’ aan de Open Universiteit gevolgd. Daarnaast ben ik dit jaar begonnen aan de post-hbo opleiding Kindervoeding en kinderdiëtetiek. Mijn ervaring leert dat ieder mens uniek is. Wat de één nodig heeft en/of prettig vindt, werkt voor de ander juist averechts. Tijdens het intakegesprek zal ik uw huidige voedingspatroon met u doornemen, zodat ik een voedingsadvies op maat voor u kan opstellen. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke voorkeuren en uw (woon/werk)situatie, advies op maat.

Om mijn kwaliteit te bewaken sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en ben ik lid van de Diëtisten Coöperatie Groningen. Graag help ik u bij het aanpassen van uw eet- en leefpatroon. U kunt bij mij terecht voor alle facetten op het gebied van voeding.

Wanneer naar de diëtist?
De diëtist is een specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. U kunt een afspraak maken wanneer u om medische redenen een advies nodig heeft zoals bijvoorbeeld bij:

 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Diabetes (suikerziekte)
 • COPD (longziekte)
 • Jicht
 • Begeleiding bij het FODMAP-beperkte dieet die effectief is bij klachten van het prikkelbare darmsyndroom (Martini Ziekenhuis)
 • Risicofactoren hart en vaat ziekten (verhoogde bloeddruk en/of cholesterol)
 • (advies bij) Voedselallergie en voedselovergevoeligheid
 • (advies bij) Vegetarische en veganistische voeding
 • (advies bij) Zwangerschap
 • (advies bij) Bloedarmoede
 • (advies bij) Aanleren van een gezond eetpatroon

U kunt een afspraak maken via de assistente van uw huisarts door ons te bellen (contact), of ONLINE via de volgende link: Online afspraak maken bij de diëtiste

U kunt de diëtiste rechtstreeks bellen:
tel. 06-27420500

U kunt de diëtiste rechtstreeks mailen:Of een contact formulier invullen via de volgende website:
www.die-eetenzo.nl - (zie deze website ook voor meer informatie)


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website