print

De diëtiste

dietiste de fontein

Mijn naam is Martine Bos en ik ben sinds 2007 werkzaam als diëtiste. Mijn HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik aan de Hogeschool Groningen gevolgd. Na mijn studie heb ik mijn praktijk Previtas dieet- en leefstijl opgericht. Daarnaast ben ik ook werkzaam als docent aan de opleiding Voeding- en dietetiek. Ik verzorg hier voornamelijk praktijkvakken zoals communicatie, ondernemerschap en stagebegeleiding.

Het werk als diëtiste doe ik nu al jaren met veel plezier. Ik heb ervaring in zowel individuele begeleiding als in begeleiding in groepsverband. Er is bij Previtas de mogelijkheid om ook in Groepsverband een afslankcursus te volgen. Als u hiervoor belangstelling hebt kunt u dit kenbaar maken en bij voldoende inschrijvingen start er een nieuwe groep. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website; www.previtas.nl

Iets wat regelmatig wordt vergeten is dat een diëtist ook iets kan betekenen in het geval van ondergewicht en/of ondervoeding. Daarom heb ik de Post-HBO opleidingen voeding bij kanker en voeding bij COPD gevolgd. Hierdoor kan ik u (evt thuis) begeleiden wanneer u bijvoorbeeld drinkvoeding of sondevoeding nodig heeft. Mijn ervaring is dat het belangrijk is om plezier in het eten te houden en samen met de cliënt ga ik op zoek naar de mogelijkheden hiervoor.

Hoe gaat de individuele begeleiding door mij in zijn werk? Tijdens het intakegesprek zal ik uw huidige voedingspatroon met u doornemen, zodat ik een voedingsadvies op maat voor u kan opstellen. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke voorkeuren en uw (woon/werk)situatie, advies op maat.

Wanneer naar de diëtist?
De diëtist is een specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. U kunt een afspraak maken wanneer u om medische redenen een advies nodig heeft zoals bijvoorbeeld bij:

  • Overgewicht
  • Ondergewicht
  • Diabetes (suikerziekte)
  • COPD (longziekte)
  • Jicht
  • Oncologie (kanker)
  • Begeleiding bij het FODMAP-beperkte dieet die effectief is bij klachten van het prikkelbare darmsyndroom (Martini Ziekenhuis)
  • Risicofactoren hart en vaat ziekten (verhoogde bloeddruk en/of cholesterol)
  • Sport
  • Kinderen met overgewicht of ondergewicht

U kunt een afspraak maken via de assistente van uw huisarts door ons te bellen (contact), of ONLINE via de volgende link: Online afspraak maken bij de diëtiste

U kunt de diëtiste rechtstreeks bellen:
tel. tel:0619891331

U kunt de diëtiste rechtstreeks mailen:Of een contact formulier invullen via de volgende website:
www.previtas.nl - (zie deze website ook voor meer informatie)


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website