print

Informatie Corona Vaccinaties 2021Zie de volgende externe links voor informatie over de Corona (COVID-19) vaccinaties.

RIVM: Veelgestelde vragen griepprik, pneumokokkenprik en COVID-19
RIVM: Vragen en achtergronden (COVID 19)
Thuisarts.nl over COVID-19
Rijksoverheid: Vaccinatie tegen het coronavirus

Hieronder meer informatie over de Corona (COVID-19) vaccinaties van Huisartsenpraktijk de Fontein.


24 dec 2021: Heeft u bij ons de AstraZeneca vaccinatie gehad, meldt u zich dan voor een snelle booster bij de assistente. We krijgen berichten dat het nu vaak niet lukt bij de GGD een booster te krijgen, daarom gaan we nog vaker boosteren. Had de assistente u nog niet op de lijst gezet, meldt u zich dan nog een keer bij de assistente. NB Lukt het wel bij de GGD, dan blijft dit de voorkeur houden.


20 dec 2021: Uw huisarts is door de GGD gevraagd te helpen boosteren.
Gezien de noodzaak hiervan gaan we dat doen. Doch dit moeten de assistentes en huisartsen naast alle reeds volle agenda's doen. Kunt u zelf naar de GGD toe, dan heeft dit verreweg de voorkeur. Is dit echt niet mogelijk dan kunt u zich melden bij onze assistente, we kijken dan wat mogelijk is.


1 december 2021: oproep thuisvaccinatie coronavaccinatie booster door de GGD bij u thuis

Iedereen die niet naar de GGD toe kan komen, kan telefonisch aan de assistente van uw huisarts doorgeven, thuis de boostervaccinatie van de GGD te willen ontvangen.

Patienten, die de griepvaccinatie thuis ontvangen, krijgen een aanmeldingsformulier voor booster coronavaccinatie thuis in de brievenbus. Deze kan ingevuld bij uw huisarts ingeleverd worden. Doch u mag deze toestemming ook telefonisch doorgeven aan onze assistente. Heeft u de corona booster gehad, dan kunt u deze brief weggooien.

Patienten met het syndroom van Down, die niet van een instelling de coronavaccinatie booster krijgen, kunnen ook bij de huisarts gemeld worden, om deze vaccinatie thuis door de GGD te krijgen.

NB Op dit moment is er aangegeven dat deze thuisvaccinaties door de GGD beginnen in het eerste kwartaal 2022. We hopen dat dit nog vervroegd gaat worden. Als u toch in de gelegenheid bent eventueel met familie of een kennis of een taxi zelf naar de GGD toe te gaan, kunt u de corona vaccinatie booster veel sneller in een paar dagen al krijgen. Voor uw gezondheid is dat uiteraard beter.


29 november 2021 Mensen geboren in 1939 of eerder kunnen een afspraak inplannen bij de GGD voor een Corona boostervaccinatie. Het is niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten.

Een afspraak maken bij de GGD kan het beste online of telefonisch :
coronatest.nl
tel. 0800-7070

7 juli 2021 Bent u op de huisartsenpraktijk door ons gevaccineerd, dan kan in sommige gevallen mogelijk uw huisarts alsnog een QR code ten behoeve van een vaccinatiebewijs voor u regelen. Meldt u zich dan bij de assistente.


Griepprik en pneumokokprik 2021

Op 14 en 25 en 26 oktober zijn de griepprikken en pneumokokprikken gegeven. Er was een hele hoge opkomst. Voor meer informatie:
pneumokokkenvaccinatie-voor-ouderen
RIVM griepprik
huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website