print

Informatie Corona Vaccinaties 2021Zie de volgende externe links voor informatie over de Corona (COVID-19) vaccinaties.

RIVM: Veelgestelde vragen griepprik, pneumokokkenprik en COVID-19
RIVM: Vragen en achtergronden (COVID 19)
Thuisarts.nl over COVID-19
Rijksoverheid: Vaccinatie tegen het coronavirus

Hieronder meer informatie over de Corona (COVID-19) vaccinaties van Huisartsenpraktijk de Fontein.


28 februari 2022: Tweede booster

De volgende mensen kunnen binnenkort een tweede booster krijgen onder verantwoordelijkheid van de GGD. U zal van de GGD een oproep krijgen. Uw huisarts krijgt hier nog meer informatie over, deze informatie zullen we dan hier vermelden.

mensen van 70 jaar en ouder;
bewoners van verpleeghuizen;
volwassenen met syndroom van Down;
en volwassenen met een ernstige immuunstoornis.24 dec 2021: Heeft u bij ons de AstraZeneca vaccinatie gehad, meldt u zich dan voor een snelle booster bij de assistente. We krijgen berichten dat het nu vaak niet lukt bij de GGD een booster te krijgen, daarom gaan we nog vaker boosteren. Had de assistente u nog niet op de lijst gezet, meldt u zich dan nog een keer bij de assistente. NB Lukt het wel bij de GGD, dan blijft dit de voorkeur houden.


20 dec 2021: Uw huisarts is door de GGD gevraagd te helpen boosteren.
Gezien de noodzaak hiervan gaan we dat doen. Doch dit moeten de assistentes en huisartsen naast alle reeds volle agenda's doen. Kunt u zelf naar de GGD toe, dan heeft dit verreweg de voorkeur. Is dit echt niet mogelijk dan kunt u zich melden bij onze assistente, we kijken dan wat mogelijk is.


29 november 2021 Mensen geboren in 1939 of eerder kunnen een afspraak inplannen bij de GGD voor een Corona boostervaccinatie. Het is niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten.

Een afspraak maken bij de GGD kan het beste online of telefonisch :
coronatest.nl
tel. 0800-7070

7 juli 2021 Bent u op de huisartsenpraktijk door ons gevaccineerd, dan kan in sommige gevallen mogelijk uw huisarts alsnog een QR code ten behoeve van een vaccinatiebewijs voor u regelen. Meldt u zich dan bij de assistente.


Griepprik en pneumokokprik 2022

Op 12, 13 en 14 oktober worden de griepprikken en pneumokokprikken gegeven. De mensen die voor deze avonden wel een oproep hebben gekregen maar niet zijn geweest, wordt na 15 oktober een nieuwe oproep gestuurd om alsnog op donderdag avond 3 november de prik(ken) te krijgen.
Mocht u ook de coronavaccinatie krijgen. U kunt meerdere vaccinaties op 1 dag tegelijk krijgen, of als er 2 weken tussen zitten.

Voor meer informatie:
pneumokokkenvaccinatie-voor-ouderen
RIVM griepprik
huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website