print


De huisartsen en medewerkers bij Huisartsenpraktijk: de FonteinHuisartsen werkzaam bij de huisartsenpraktijk

De Huisartsen die werkzaam zijn in deze praktijk te Eelde/Paterswolde, zijn huisarts C.S. Knap, huisarts J.J.P. Bruijns. U kunt bij aanvraag van een consult of een visite uw voorkeur voor één van deze huisartsen aangeven. De assistente plant u dan in bij de huisarts van uw voorkeur.

Huisarts J.J.P. Bruijns en huisarts C.S. Knap zijn voor reizigersvaccinaties geregistreerd. Bij huisarts CS knap kunt u met name ook terecht voor gynaecologische problemen. Huisarts JJP Bruijns heeft zich toegelegd op intra-articulaire spuiten (spuiten in de gewrichten) en chirurgische ingrepen. Onze huisartsen volgen continu nascholingen en cursussen verdeeld over alle onderwerpen, zodat zij u goed kunnen informeren, begeleiden, en behandelen betreffende de mogelijke opties binnen de zorg.


huisarts C.S. Knap huisarts J.J.P. Bruijns

huisarts C.S. Knap
huisarts J.J.P. BruijnsMedewerkers werkzaam bij de huisartsenpraktijk

Onze assistentes zorgen voor een goede organisatie van de praktijk. Zij doen voortdurend aanvullende cursussen/stages, zodat zij u steeds optimaal en volgens de nieuwste richtlijnen kunnen adviseren. Zij zijn geschoold in het uitvoeren van vele medische handelingen. Zij hebben een beroepsgeheim. Arts en assistente werken nauw samen en hebben regelmatig overleg.


Lenny Amatsidik
Josien van Ingen van Helden
Seda Sönmez

Lenny Amatsidik
Lenny Amatsidik is in 2020 bij ons komen werken. Hiervoor werkte zij als doktersassistente op de poli in het ziekenhuis. We kwamen er snel achter dat Lenny zeer gemotiveerd is, leergierig, en zowel professioneel als met een warm hart onze patiënten benaderd. Een echte aanwinst. Besloten is toen om Lenny een snelcursus ‘vaardigheden binnen onze huisartsenpraktijk’ te geven. Hier heeft ze zich uitstekend doorheen geslagen. Ze is nu een volwaardige huisarts doktersassistente, die alle basis taken kan uitvoeren. U kunt voor alle vragen bij haar terecht. Het kan zijn dat ze nog niet alle antwoorden meteen paraat heeft, doch dan zal ze overleggen.

Josien van Ingen van Helden
Foto en tekst volgt.

Seda Sönmez
foto en tekst volgt.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website