print


De huisartsen en medewerkers bij Huisartsenpraktijk: de FonteinHuisartsen werkzaam bij de huisartsenpraktijk

De Huisartsen die werkzaam zijn in deze praktijk te Eelde/Paterswolde, zijn huisarts C.S. Knap, huisarts J.J.P. Bruijns en huisarts C. van Vugt. U kunt bij aanvraag van een consult of een visite uw voorkeur voor één van deze huisartsen aangeven. De assistente plant u dan in bij de huisarts van uw voorkeur.

Huisarts J.J.P. Bruijns en huisarts C.S. Knap zijn voor reizigersvaccinaties geregistreerd. Bij huisarts CS knap kunt u met name ook terecht voor gynaecologische problemen. Huisarts JJP Bruijns heeft zich toegelegd op intra-articulaire spuiten (spuiten in de gewrichten) en chirurgische ingrepen. Onze huisartsen volgen continu nascholingen en cursussen verdeeld over alle onderwerpen, zodat zij u goed kunnen informeren, begeleiden, en behandelen betreffende de mogelijke opties binnen de zorg. Huisarts C.M. van Vugt is ons team komen versterken. Zij heeft al 15 jaren ervaring als huisarts in Eelde/Paterswolde. Wij vinden het erg belangrijk dat u de optie houdt bij de huisarts van voorkeur terecht te kunnen, daar zullen we zorg voor blijven dragen. Mevr. van Vugt komt ons versterken en niet in plaats van de andere huisartsen. Ook zij onderhoudt continu haar kennis door het volgen van cursussen en bijscholing.


huisarts C.S. Knap huisarts J.J.P. Bruijns huisarts C.M. Vugt

huisarts C.S. Knap
huisarts J.J.P. Bruijns
huisarts C.M. van VugtMedewerkers werkzaam bij de huisartsenpraktijk

Onze assistentes zorgen voor een goede organisatie van de praktijk. Zij doen voortdurend aanvullende cursussen/stages, zodat zij u steeds optimaal en volgens de nieuwste richtlijnen kunnen adviseren. Zij zijn geschoold in het uitvoeren van vele medische handelingen. Zij hebben een beroepsgeheim. Arts en assistente werken nauw samen en hebben regelmatig overleg.

Jelske Groen
Ena de Meijere

assistente Jelske Groen assistente EnaJelske Groen is inmiddels alweer jaren bij onze praktijk. Zij is bij ons opgeklommen en inmiddels een ervaren assistente. Zij kent de patienten goed en weet alle ins en outs betreffende uw zorgvragen. U kunt voor alle assistente zaken en zorgvragen bij haar terecht. Ook kan zij u een reizigersadvies geven en assisteert zij de huisarts bij het inventariseren en adviseren tav het bepalen en zo nodig verkleinen van het risico op hart- en vaatziekten.

Ena de Meijere is in 2016 ons team komen versterken. Ena heeft zich bijna alle assistente taken snel eigen gemaakt. Zij zal de COPD zorg op zich nemen. Zij zal hiervoor op de praktijk door huisarts CS Knap ingewerkt worden. Daarna zal zij de Caspir cursus (speciale opleiding voor het doen van longfuntie onderzoek) doen. Met Ena hebben we er een jonge en enthousiaste assistente bij, die nu al nieuwe ideeën heeft ingebracht. Jelske en Ena werken perfect samen, waardoor alles soepel verloopt. Wij zullen ons inzetten op dat beide assistentes langdurig voor u klaar kunnen staan, om u zoveel mogelijk continuïteit in de zorg te bieden.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website