print

Het laatste nieuwsPatientenportaal kan weer volledig gebruikt wordenbuitenbanken gestolen bij de praktijk op 6-5-2020
IEDERS AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: bij de praktijk stonden witte buitenbanken, met bruine kussens. Deze zijn gestolen, heeft u iets gezien wilt u dit dan bij ons melden. Bent u degene die ze misschien heeft meegenomen of kent u deze persoon wilt u zich dan bij ons melden. We zullen aangifte doen bij de politie.
bank1 bank2Het corona virus en verdere informatie (klik voor meer informatie)
Komt u niet naar de praktijk, maar belt u zo nodig de praktijk.Griepvaccinaties 2019. (klik voor meer informatie)
De Griepvaccinaties 2019 komen er weer aan! Klik hierboven voor de data.Thuis bezorging van chronische medicatie door apotheek Eelde-Paterswolde 1 keer per week vanaf 1 juli 2018.
Per 1 juli 2018 gaat apotheek Eelde-Paterswolde www.serviceapotheek.nl/eeldepaterswolde de bezorging van medicatie bij u thuis aanpassen. Dit geldt alleen voor chronische medicatie. De apotheek bezorgt vanaf 1 juli standaard deze medicatie per regio op een bepaalde dag in de week. U kunt bij de apotheek vragen op welke dag in de week de apotheek bij u bezorgt, zodat u daar rekening mee kan houden of u kunt 8 dagen voordat uw medicatie op is bestellen. Levert dit problemen voor u op, belt u dan met de apotheek voor een andere regeling. Ook voor verdere vragen hierover kunt u terecht bij de apotheek. Voor nieuwe medicatie en als u de medicatie ophaalt verandert er niets.


Nieuwe antistollingsmedicatie bij boezemfibrilleren.
Geen controle meer bij de trombosedienst. Patiënten die vanwege boezemfibrilleren controles bij de trombosedienst moeten, vanwege sintrom gebruik, kunnen nu vaak de nieuwe antistollingsmedicatie (Noac’s) (worden ook Doac's genoemd) krijgen, waarbij deze controle niet meer nodig is. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, meldt u zich dan bij uw huisarts.


Nieuwe patiënten met boezemfibrilleren opsporen.
Onderdeel van de ketenzorg boezemfibrilleren is dat we u laagdrempelig een test (MyDiagnostic) zullen aanbieden, die een eerste screening kan doen of u ongemerkt last van boezemfibrilleren heeft. Zo nodig wordt er dan aansluitend een ECG (hartfilmpje) gemaakt om met zekerheid vast te stellen of er sprake is van boezemfibrilleren. Het is belangrijk om dit te weten om de complicaties bij boezemfibrilleren, met name een beroerte, te voorkomen.


Meer afspraak mogelijkheden online
Gezien dat nu zo'n 500 (nov 2017) mensen een account hebben aangemaakt op onze website om zo op het portaal zelf afspraken in te plannen, medicatie te bestelllen en te mailen hebben we de agenda's op dit portaal uitgebreid, zodat u ook digitaal meer keuzes heeft voor het maken van een afspraak bij huisarts, assistente, dietiste of psychologe. Tevens kunt u nu bij het bestellen van medicatie opmerkingen toevoegen. Dit portaal proberen we steeds gebruiksvriendelijker te maken, graag horen we ook uw op- en aanmerkingen.


Patiëntportaal diensten nu ook beschikbaar via Uw Zorg online app (klik voor meer informatie)
Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren.


Vaccinatie gele koorts
Op veler verzoek heeft huisartsenpraktijk De Fontein en apotheek Eelde Paterswolde gezamenlijk de protocollen gemaakt die nodig zijn voor het geven van het gele koorts vaccin. U bent vanaf nu naast alle ander vaccinaties, ook voor het gele koorts vaccin welkom. Registratie voor gele koorts vaccin is aangevraagd bij LCR.


Uw uitslagen in het Martini Ziekenhuis inzien. De huisarts van huisartsenpraktijk De Fontein kan voortaan, mits u toestemming heeft gegeven in het Martini Ziekenhuis, uw uitslagen samen met u inzien. Dit is een geweldige sprong voorwaarts. Regelmatig vroeg u of u de foto, die in het Martini Ziekenhuis gemaakt is, zelf mocht zien. Nu kan dat. Dit geldt voor alle testen: scans, bloedonderzoek etc, die u in dit ziekenhuis onderging. NB De huisarts moet hier voor inloggen etc en zal dat alleen op uw verzoek doen. Het is niet zo dat de huisarts automatisch deze uitslagen krijgt. Ook het UMCG is hier mee bezig, zodra dit daar mogelijk is zulen we ons ook daar aansluiten.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website