print

Het laatste nieuwsPatiƫntportaal diensten nu ook beschikbaar via Uw Zorg online app (klik voor meer informatie)
Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren.


-Griepvaccinaties 2017. (klik voor meer informatie)
s De Griepvaccinaties 2017 komen er weer aan! Klik hierboven voor de data.Nieuwe Psychologe S. Vonder (klik voor meer informatie)
Psychologe S. Vonder zal volgende week bij ons starten als praktijkondersteuner GGZ. Dit betekent dat u gratis bij haar terecht kan. Binnenkort zal zij wat meer over zichzelf vertellen op bovenstaande link.Vaccinatie gele koorts
Op veler verzoek heeft huisartsenpraktijk De Fontein en apotheek Eelde Paterswolde gezamenlijk de protocollen gemaakt die nodig zijn voor het geven van het gele koorts vaccin. U bent vanaf nu naast alle ander vaccinaties, ook voor het gele koorts vaccin welkom. Registratie voor gele koorts vaccin is aangevraagd bij LCR.


Gezien de aanhoudende groei van onze praktijk hebben we een extra huisarts, C. van Vugt, aangenomen.
C. van Vugt, huisarts, werkt nu bij ons. Zij heeft al 15 jaren werkervaring in Eelde/Paterswolde. Uiteraard kunt u nog steeds, uiterlijk de volgende dag terecht bij de andere twee huisartsen, CS Knap of JJP Bruijns. We vinden het belangrijk dat de huisartsen voldoende tijd voor u hebben, maar ook dat u bij uw huisarts van voorkeur terecht kan.


Uw uitslagen in het Martini Ziekenhuis inzien. De huisarts van huisartsenpraktijk De Fontein kan voortaan, mits u toestemming heeft gegeven in het Martini Ziekenhuis, uw uitslagen samen met u inzien. Dit is een geweldige sprong voorwaarts. Regelmatig vroeg u of u de foto, die in het Martini Ziekenhuis gemaakt is, zelf mocht zien. Nu kan dat. Dit geldt voor alle testen: scans, bloedonderzoek etc, die u in dit ziekenhuis onderging. NB De huisarts moet hier voor inloggen etc en zal dat alleen op uw verzoek doen. Het is niet zo dat de huisarts automatisch deze uitslagen krijgt. Ook het UMCG is hier mee bezig, zodra dit daar mogelijk is zulen we ons ook daar aansluiten.


afspraak inplannen, medicatie bestellen etc.
U kunt nu een account aanmaken bij of 'online herhaalrecepten' of bij 'online een afspraak inplannen'. U kunt vervolgens zelf uw medicatie inzien en eventueel bestellen door op de gewenste medicatie te klikken. U hoeft dan niet meer de namen en de doseringen etc van de medicatie in te typen. Ook kunt u daar online een afspraak maken bij de huisarts, de assistentes, de psychologe en/of de dietiste.


-Voor bloedonderzoek kunt u nu ook bij ons terecht! (klik voor meer informatie)
Uw bloed wordt dan afgenomen door 1 van onze medewerkers en verwerkt door het Huisartsenlab te Groningen, net zoals voorheen. Zo hoeft u dus niet onnodig ver te reizen om bloed te laten prikken, maar kan dit dus gewoon bij uw huisartsenpraktijk: de Fontein.-Reizigersvaccinaties (klik voor meer informatie)
Veel mensen hebben adviezen en vaccinaties nodig voordat ze op reis kunnen. Wanneer u een patient bij ons bent, kunt u bij beide huisartsen terecht, die zijn geregistreerd om u van adequate reisadviezen en vaccinaties te voorzien. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.


-Nieuwe patienten (klik voor meer informatie)
Als u zich als nieuwe patient wilt inschrijven, kunt u dit nu op drie manieren doen.huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website