print

NHG accreditatie (Nederlandse Huisartsen Genootschap)


De NHG accreditatie is een keurmerk van de Nederlandse Huisartsen Genootschap, die laat zien dat een praktijk kwaliteit levert en continu verbetert.

Dit gebeurt continu in onze huisartsenpraktijk. Zowel achter de schermen, als duidelijk zichtbaar voor u, worden verbeteringen doorgevoerd. Hiertoe worden enquetes gehouden en op- en aanmerkingen van u worden meegenomen. Al onze medewerkers zijn en worden voortdurend (bij)geschoold. Wachttijden hebben we niet. We vinden dit allemaal vanzelfsprekend en zetten ons hier altijd voor in.

Zie ook verbeteringen in het menu van deze website, waar u zelf ook suggesties kunt doen.

Om u te laten zien dat alles bij onze Huisartsenpraktijk De Fontein in goede kwaliteit is en wij steeds blijven verbeteren krijgen wij jaarlijks een NHG accrediteur op bezoek. De NHG accrediteur let vooral op veiligheid, het up to date zijn van voorraden, hygiene en sterilisatie, wetgeving, etc. Om u een idee te geven: de voorraden, de koude keten (temperatuur van medicatie), het steriliseren, de tassen van de huisartsen, de verbeterplannen, FTO (regelmatig overleg met de apotheek), alle protocollen etc, alles wordt door de accrediteur gecontroleerd. Dit geeft u de garantie dat alles in onze huisartsenpraktijk op orde is en dat we blijven verbeteren.

Met trots doorlopen we elk jaar alle kwaliteitsaspecten in onze praktijk met tot nu toe altijd een uitstekend resultaat. De accrediteur had sommige aspecten niet eerder zo goed bedacht en uitgewerkt gezien! Dit geeft ons veel energie om zo door te gaan. Belangrijkste blijft natuurlijk uw tevredenheid. Heeft u ideeen dan horen wij dat graag.
Nederlandse Huisartsen Vereniging


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website