print

Online emailen met de praktijk


U kunt op de volgende manier online contact opnemen met huisartsenpraktijk de fontein:
U kunt een email-consult aanvragen. Op deze manier komt uw vraag meteen op de juiste plek in uw digitale dossier. Als u er dan later op terugkomt kunnen we dit er altijd weer bijzoeken. Ook het antwoord komt in uw dossier.

Klik op de volgende link om in te loggen, zodat u een email-consult kunt beginnen met onze praktijk:
Online contact/emailconsult beginnen


U dient hiervoor eenmalig een account aan te maken.

Werkt u vanaf een laptop of pc dan kunt u hieronder uw account aanmaken en daarna (eenmalig) de assistente bellen om gekoppeld te worden. Verder wijst het zich vanzelf. Werkt u vanaf een telefoon of tablet of Ipad dan kunt u eerst de 'zorgonline app' downloaden (klik hier). Vervolgens bij zoeken naar uw huisartsenpraktijk zoekt u op Paterswolde en dan kiest u voor uw huisartsenpraktijk. Daarna kunt u ook hier een account aanmaken ('registreren'). Maakt u hier uw account aan (registreren) dan moet u ook hier daarna (eenmalig) de assistente bellen om gekoppeld te worden. Verder wijst het zich vanzelf. Wilt u hier hulp bij, bel dan de assistente.

Zie hieronder als u hulp nodig heeft met het aanmaken van uw account.
Het maken van uw account.Klik op contact opnemen met huisartsenpraktijk: de Fontein, om andere mogelijkheden te zien om contact met ons op te nemen.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website