print

Online (herhaal)recepten

U kunt op twee manieren online medicatie bestellen. Methode 1 heeft de voorkeur. Wij begrijpen dat u dan even tijd moet hebben om hiervoor een account aan te maken. Daarom laten we beide methodes voorlopig naast elkaar bestaan. Voorlopig blijft het dan ook mogelijk via methode 2, zelf de medicamentnamen en het gebruik en de hoeveelheid etc in te vullen in het online receptenformulier.

Methode 1: Klik op de volgende link om in te loggen, zodat u herhaalrecepten kunt aanvragen: Online (herhaal)recepten aanvragen
Hierbij kunt u uw eigen medicatiedossier inzien. Tevens kunt u hier instellen dat u een herinneringsmail krijgt, als uw medicatie bijna op is. Voordeel van deze nieuwe methode van online medicatie bestellen is, dat u uw medicatielijst ziet en op toevoegen kunt klikken, zodat u niet zelf de medicatienamen en het gebruik hoeft door te geven. Tevens wordt uw aanvraag automatisch in uw dossier verwerkt, wat voorheen de assistente handmatig moest doen. De huisarts hoeft alleen nog uw aanvraag te autoriseren.

U dient hiervoor eenmalig een account aan te maken.
Zie hieronder als u hulp nodig heeft met het aanmaken van uw account.
Het maken van uw account.oude methode 2: Zelf de medicatienamen en gebruik etc invullen.
Klik op online receptenformulier om uw benodigde medicatie met gebruiksvoorschrift zelf in te vullen.


Let op: Als u uw medicijnen met spoed nodig heeft, belt u met de assistente. De link hieronder geeft daar meer informatie over.

Klik op herhaalrecepten, om de andere mogelijkheden te zien om uw (herhaal)recepten aan te vragen.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website