print

POH-GGZPOH-GGZ de fontein


Deborah Oosterhof
Mijn naam is Deborah Oosterhof en ik ben vanaf 2 februari aan de huisartsenpraktijk de Fontein als praktijkondersteuner GGZ verbonden.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt als psycholoog/orthopedagoog bij een grote GGZ-instelling (Lentis) bij het Autisme Team Noord-Nederland en de Ambulante Forensische Psychiatrie. Ik heb altijd gewerkt vanuit de principes dat zorg laagdrempelig moet zijn en de behandelaar gemakkelijk benaderbaar is. Vanuit deze principes vul ik graag ook mijn rol als praktijkondersteuner GGZ in. Dit, omdat ik geloof in de kracht van ieder persoon met welke problematiek dan ook.

Psychische klachten komen vaak voor. Hierbij kunt u denken aan klachten als angst, somberheid, stressproblemen op werk, relatieproblemen, rouw of levensfaseproblemen. Soms lukt het niet meer om hier zelf uit te komen. In al dit soort gevallen bent u van harte welkom om een aantal oriƫnterende gesprekken te voeren. Op basis van mijn psychologische achtergrond kunnen we samen kijken naar een passend antwoord op uw klachten doormiddel van een behandeling, doorverwijzing naar passende zorg of een luisterend oor.

Met kleine stapjes kan je een hoop bereiken, maar makkelijk is het niet altijd. Daarom help ik u graag.U kunt op de volgende 2 manieren een afspraak inplannen:

Klik op: Zelf online afspraak inplannen
Mocht u problemen hebben met het aanmaken van een account (Indien u die nog niet heeft) zie de volgende pagina. Online account bij huisartsenpraktijk: de Fontein.

Of u kunt een afspraak maken bij de assistente. Klik op contact met huisartsenpraktijk: de Fontein om te zien hoe u contact kunt opnemen met de assistente.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website