print

POH-GGZPOH-GGZ de fontein


Doortje ten Hoor

Je bent van harte welkom, om vrijblijvend met mij in gesprek te gaan wanneer je ergens tegenaan loopt in het leven.
Voorbeelden zijn:

  • Je voelt je somber
  • Je voelt je uit balans
  • Je voelt je niet prettig
  • Je hebt een stressvolle periode
  • Je bent veel aan het piekeren
  • Je slaapt slecht
  • Je hebt last van angst of paniek
  • Je hebt moeite met sociale contacten
  • Je loopt in je werk, prive of dag-invulling vast

Soms is het fijn om met iemand in gesprek te gaan, die met je mee denkt en je een luisterend oor biedt. Mijn benaderingswijze kenmerkt zich door een gelijkwaardig contact. Ik ga uit van het eigen herstellend vermogen van de mens. Hierbij kan ik je tools bieden, waarmee jij je eigen regie in je leven weer oppakt. Zo bereiken we de juiste koers in de juiste richting in jouw leven.

We gaan samen onderzoeken, waar je tegenaan loopt, wat je kan helpen om je weer beter te voelen, en hoe je weer in je eigen kracht komt te staan. Dit doe ik door vragen te stellen, mee te denken, richting en inzicht te geven, te spiegelen en door een luisterende houding. Samen kunnen we ook kijken naar je netwerk en je systeem. Zo ontdekken we wat de belangrijke mensen om je heen en je leefomgeving voor je kunnen betekenen. Als we van bovenstaande een duidelijk beeld hebben gekregen, gaan we evalueren wat het vervolg wordt. Het kan zijn dat je door de gekregen inzichten eerst zelf weer verder kan. Een vervolg kan ook inhouden dat we nieuwe afspraken inplannen voor ondersteunende gesprekken bij mij. Soms, in overleg met jou en eventueel de huisarts, is een behandeling elders nodig. Ik verwijs je dan bijvoorbeeld door naar een psycholoog, psychotherapeut, psychiater of maatschappelijk werk. Bij dit alles heb ik laagdrempelig overleg met de huisartsen, die mij superviseren en met jou en mij meedenken.

Ik ben Doortje ten Hoor en sinds 2023 werkzaam als POH-GGZ binnen Huisartsenpraktijk de Fontein. Mensen laagdrempelig begeleiden en ondersteunende gesprekken bieden doe ik graag. Ik ben al jaren aan het werk in de hulpverlening binnen de GGZ en heb verschillende opleidingen afgerond, waaronder Coaching, Social Work, en POH-GGZ. Ik woon in het mooie Groningen samen met mijn dochter en onze katten. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik vind het leuk om te schrijven en te illustreren. Daarnaast wandel ik veel en houd ik van reizen.U kunt op de volgende 2 manieren een afspraak inplannen:

Klik op: Zelf online afspraak inplannen
Mocht u problemen hebben met het aanmaken van een account (Indien u die nog niet heeft) zie de volgende pagina. Online account bij huisartsenpraktijk: de Fontein.

Of u kunt een afspraak maken bij de assistente. Klik op contact met huisartsenpraktijk: de Fontein om te zien hoe u contact kunt opnemen met de assistente.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website