print

De psychologe


Wij hebben een nieuwe psychologe aangenomen: psychologe S. Vonder. Zij is 30 maart 2017 bij ons komen werken. Dit betekent dat u gratis bij haar terecht kan, als u patient in onze praktijk bent. De vorige psychologe is weer gaan studeren. We hebben nu met nadruk bij de sollicitaties erop gelet dat we iemand aannamen die en ervaring heeft en de intentie heeft blijvend bij ons te werken. We denken dit met psychologe Vonder bereikt te hebben. We verwachten dat zij u zo nodig een goede begeleiding kan geven.

psychologe de fontein

psychologe S. Vonder
U bent bij mij welkom als u ergens mee zit en daarover wilt praten met een betrokken deskundige. Op velerlei gebied kan het soms minder lopen in het leven. Hieronder een aantal voorbeelden, waarbij u aan begeleiding door mij zou kunnen denken.

-Soms weet u zelf niet precies waarom u zich niet helemaal lekker voelt. Dan bent u welkom, om samen met mij een aantal oriƫnterende gesprekken te hebben, om er achter te komen wat u dwars zit. Ook kan het zijn dat u een periode veel meemaakt. Dan kan het helpen omondersteunende gesprekken te voeren. U hoeft het niet alleen te doen.

- Binnen uw relatie sluipen soms ongemerkt bepaalde omgangspatronen in, waar u beiden van te lijden hebt. De relatie loopt niet meer. Jullie willen dit veranderen.

-Als er sprake is van psychologische problematiek als angsten of somberheid, dan kunnen we aan de slag gaan met methoden uit de psychologie, die effectief zijn gebleken om dit soort problemen op te lossen.

Kortom: op velerlei gebied bent u bij mij welkom. Mochten we samen denken dat u elders beter op u plek bent, dan zal ik u doorverwijzen. Ik ben een ervaren psychologe. Naast mijn universitaire opleiding psychologie, klinische richting, ben ik geschoold in psychodiagnostiek, mentaal en rationele emotieve training, cognitieve gedragstherapie, motivational interviewing en dementiezorg. Ik heb me verdiept in filosofie. Ook door eigen ervaringen ben ik me goed bewust van de ingewikkeldheid van het leven. Door deze scholing en vorming kan ik me goed inleven en meedenken in de gedachtenwereld van een ander.U kunt op de volgende 2 manieren een afspraak inplannen:

Klik op: Zelf online afspraak inplannen
Mocht u problemen hebben met het aanmaken van een account (Indien u die nog niet heeft) zie de volgende pagina. Online account bij huisartsenpraktijk: de Fontein.

Of u kunt een afspraak maken bij de assistente. Klik op contact met huisartsenpraktijk: de Fontein om te zien hoe u contact kunt opnemen met de assistente.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website