print

ReizigersvaccinatiesPAS OP: Veel vaccinaties en malariatabletten zijn moeilijk te verkrijgen in Nederland. Het is handig zodra u weet wanneer u waar heen gaat, eventuele reizigersadvies, vaccinaties, malariatabletten zo snel mogelijk aan te vragen door onderstaand formulier in te vullen. Dan heeft u de meeste kans om een en ander nog op tijd te krijgen.

Veel mensen hebben adviezen en vaccinaties nodig voordat ze op reis kunnen. Wanneer u een patient bij ons bent, kunt u bij beide huisartsen terecht, die zijn geregistreerd om u van adequate reisadviezen en vaccinaties te voorzien. Huisartsenpraktijk De Fontein is ook geregistreerd voor het geven van het gele koorts vaccin. Hiertoe moet de praktijk en de apotheek samen aan extra kwaliteitseisen voldoen. Het LCR, Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering gaat hierover. Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden de vaccinaties, zie hieronder. Wij leveren deze zorg gratis aan u. U betaalt ons niets.

Vult u alvast onderstaand formulier in, zodat we van te voren de benodigde informatiemateriaal en vaccinaties kunnen opzoeken.

Klik op reizigersvaccinaties online formulier, om nu naar het online formulier te gaan om uw reizigersvaccinaties aan te vragen.

Belt u daarna voor een afspraak met de huisartsenpraktijk: 050-3091785.
Zie op de volgende website, informatie over welke zorgverzekering met welke polis de reizigersvaccinaties vergoed.

(Uiteraard kunt u bij ons geen rechten ontlenen aan de informatie/inhoud van deze externe website.) http://www.gezondopreis.nl/


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website