print

Hoe een account aanmaken


U dient eenmalig een account aan te maken. Werkt u vanaf een laptop of pc dan ziet u hieronder hoe u een account aanmaakt. Werkt u vanaf uw telefoon, tablet of Ipad, dan kunt u hieronder eerst de app 'zorg online' downloaden en daarna ook daar een account aanmaken (registreren). In beide gevallen moet u na een account aanmaken op uw pc of laptop of na het registreren via de app eerst de assistente bellen, die u koppelt voordat u verder kunt. Dit kost helaas even wat tijd. Met uw account kunt u bij uw medische gegevens komen. Daarom moet er geverifieerd worden dat u bent, wie u zegt dat u bent. U kunt voor kinderen tot 12 jaar een account aanmaken die u zelf beheert, mits u daar een ander e-mailadres voor kunt gebruiken. U kunt vanaf 16 jaar zelf uw account beheren. Hieronder wordt een account aanmaken vanaf de verschillende apparaten stap voor stap beschreven. Helemaal onderaan deze pagina ziet u hoe u de app kunt downloaden voor de mobiele telefoon, ipad, of tablet.

Werkt u vanaf uw PC of laptop: Klik dan op account aanmaken om naar de juiste pagina te gaan. Om daar een account aan te maken klikt u vervolgens op 'maak een nieuw account aan’ wat te vinden is, midden onder op het scherm.

Werkt u vanaf uw mobiele telefoon, Ipad, of tablet klik ook op account aanmaken om naar de juiste pagina te gaan, maar nu om eerst de app te downloaden. Klik rechts boven op 'app downloaden'. In de app moet u eerst uw huisartsenpraktijk op zoeken: zoek op Paterswolde en kies uw huisartsenpraktijk: De Fontein. Daarna kunt u hier een account aanmaken door te klikken op 'registreren'.

Bij alle apparaten geeft u vervolgens met name uw e-mailadres en een wachtwoord. U krijgt een e-mail met het verzoek de aanvraag te bevestigen, doet u dat. Nu kan de assistente uw emailadres koppelen aan uw digitale dossier. Hiertoe kan u met de assistente bellen:
tel. 050-3091785.
Zij zal door u een paar vragen te stellen verifiëren wie u bent. Hierna zal zij uw emailadres koppelen aan uw dossier. Hierop krijgt u een e-mail dat uw account is aangemaakt.

Vanaf nu kunt u altijd inloggen met uw e-mailadres, wachtwoord en een sessiecode: U krijgt na het invullen van uw e-mailadres en wachtwoord, een sessiecode gemaild op uw opgegeven e-mail adres. Met deze sessiecode kunt u verder inloggen. U kunt zo bij de verschillende agenda’s, online afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en e-mailen met de praktijk.

U kunt de app als volgt vinden op uw mobiele telefoon, Ipad of tablet:

1. In het menu van onze website www.huisartsenpraktijkdefontein.nl, rechter kolom onderaan klikken op 'online app' en daarna rechts boven in het scherm op 'download app'. Vervolgens zoekt u op Paterswolde uw huisartsenpraktijk: De Fontein. Heeft u nog geen account kunt u zich in de app registreren en daarna de assistente bellen voor koppeling. Heeft u al een account, dan kunt u in de app gelijk inloggen met uw e-mailadres, wachtwoord en sessiecode.

2. In play store of Apple Store zoeken naar de 'zorgonline app' en deze downloaden. Daarna zoekt u op Paterswolde uw huisartsenpraktijk: De Fontein. Heeft u nog geen account kunt u zich in de app registreren en daarna de assistente bellen om u te koppelen. Heeft u al een account, dan kunt u in de app gelijk inloggen met uw e-mailadres, wachtwoord en sessiecode.
huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website