print

Verbeteringen in de praktijk


Heeft u suggesties of verbeterpunten voor onze Huisartsenpraktijk, dan vernemen wij dit graag van u. Desgewenst kunt u dit anoniem melden door anoniem een bericht te sturen naar de praktijk.

Naar aanleiding van uw suggesties kunt u nu bloed laten afnemen in uw eigen huisartsenpraktijk. Betere parkeerplaatsen, een betere entree, een nog meer afgesloten raambedekking in de spreekkamers, zijn suggesties die verbeteringen hebben opgeleverd.

We hebben gemerkt dat het telefoonverkeer sterk toeneemt met name op maandag. Er wordt momenteel samen met de automatisering doch ook met KPN, gekeken hoe we dit gaan oplossen. Per direct zullen er sowieso maandag twee assistentes in plaats van een, ingezet worden.

We hebben ons laten informeren over de mogelijkheden om de voordeur toegankelijker te maken. De drempel zal verwijderd worden en er zal een automatische draaideur komen. Deze deur gaat automatisch open door te drukken met elleboog of hand op de nog te plaatsen knoppen. Dit systeem wordt vaak ook gebruikt in verzorgingshuizen. Dit wordt binnen een paar weken in onze praktijk gerealiseerd.

U kunt ook een suggestie voor een verbetering doorgeven, via het online contact formulier: Klik op contact opnemen met huisartsenpraktijk: de Fontein, om naar het contactformulier te gaan.

Onze Huisartsenpraktijk De Fontein te Eelde, Paterswolde en omgeving, helpt u graag verder.


huisarts praktijk de fontein Voorkant huisarts praktijk de fontein Uitzicht huisarts praktijk de fontein wachtkamer huisarts praktijk de fontein Balie huisarts praktijk de fontein Spreekkamer huisarts praktijk de fontein informatiefolders huisarts praktijk de fontein rest
ssl beveiligde website landelijke huisartsen vereniging Nederlandse Huisartsen Vereniging Doktersdienst Groningen
Copyright - www.qualitymediadesign.nl
- Om al uw internet doelen te bereiken

Deze website is volledig SSL https beveiligd, om zo uw privacy op deze website te verhogen.

Informatie over cookies op deze website